Месечне архиве: април 2018

Mnogi biraju Samsung televizore

Kada morate kupiti novi televizor ili planirate zamijeniti postojeći, treba donijeti odluku za koji model se odlučiti, ali i za kojeg proizvođača. Modela ima raznih, od lcd televizora do led televizora, raznih veličina i slično. Ista stvar je i s proizvođačima. Većinom je riječ o poznatim proizvođačima raznih tehničkih proizvoda koji između ostalog proizvode i televizore. Jedan od poznatijih proizvođača je svakako Samsung. Na tržištu je već dugi niz godina, proizvodi brojne tehničke proizvode, a u posljednje vrijeme je među kupcima prepoznat i kao odličan brend kada su u pitanju televizori. Zato je Samsung televizori akcija prigoda koju mnogi s nestrpljenjem iščekuju.

nabavite Samsung tv po znatno nižoj cijeni

Nabavite Samsung tv po znatno nižoj cijeni u Harvey Norman trgovini.

Televizori Samsung po znatno nižim cijenama

Samsung televizori akcija prilika je da nabavite neke televizor ovog proizvođača po znatno nižoj cijeni. Na takvim akcijama se uglavnom nude nešto stariji modeli televizora, odnosno malo je vjerojatno da ćete na akciji pronaći neki najnoviji model televizora. No, kada u obzir uzmete činjenicu da su i ti modeli koji se sada nude na akciji prije nekoliko godina bili puno skuplji, znate da na ovaj način možete doći do odličnog televizora.

Obiđite više trgovina

Samsung televizori akcija se može razlikovati od trgovine do trgovine. Odnosno, trgovine nude takve akcije periodički, ovisno o tome koliko televizora imaju na zalihi. No, kako Samsung, kao i drugi proizvođači, redovito na tržište izbacuje nove i naprednije modele, nastoje se s vremenom riješiti starih modela. A upravo Samsung televizori akcija je najbolji način da to učine. Ljudi će biti sretni jer će po relativno niskoj cijeni dobiti odličan televizor, a tvrtka je sretna jer se na taj način može riješiti starih zaliha. Stoga, kad kupujete televizor i odlučili ste za da to bude baš Samsung, obiđite nekoliko trgovina i možda naletite na neku dobru akciju. Ne mora to biti isključivo Samsungova trgovina jer se akcije često mogu pronaći i u većim trgovačkim centrima, manjim trgovinama i slično.

HD TV? Sve napredniji televizori

Ako spadate među one koji se teško rastaju od starih stvari i koriste ih dok god se ne pokvare, velika je vjerojatnost i da imate neki televizor starije generacije. Ti televizori se još nazivaju i crt televizori, što je skraćenica od engleske riječi „catode ray tube“. Upravo zbog toga što se za njihov prikaz koristi katodna cijev, oni su često nešto većih dimenzija, teški i nezgrapni za nošenje. No, njihova dugovječnost je ono zbog česta su stekli veliku popularnost i to je razlog što se i dan danas gledaju u nekim domovima, bez obzira što su stari nekoliko godina. Ali, kad se taj televizor pokvari, više istog nećete moći pronaći jer je na tržištu nastupila velika promjena. Tako se danas može uglavnom kupiti hd tv, u različitim oblicima.

HD TV ponuda u Harvey Normanu

Napredni TV modeli

Hd tv se odlikuje iznimno visokom rezolucijom slike u odnosu na stare, crt televizore. Razlika je i više nego očita. No, postoje i oni koji su se navikli na stari crt televizor i teško prihvaćaju nove standarde. Oni će reći da hd tv ne prikazuje boje toliko prirodno kao njihov stari televizor, već da više izgledaju umjetno. Takve stvari ipak su na svakom pojedincu da prosudi i odluči za koju opciju će se odlučiti.

Od vrsta hd televizora, uglavnom se može birati između plazma, lcd i led televizora. Plazma televizori polako već odlaze u zaborav i njihovi nasljednici su lcd i led televizori. I jedne i druge krasi izvrsna kvaliteta slike, kao i vrlo visoka rezolucija zbog čega sve izgleda vrlo živopisno. A kada je potrebno birati između lcd i led televizora, teško je dati konkretnu preporuku. Idealno bi bilo u trgovini pogledati obje vrste da odlučiti koji prikaz vam bolje odgovora. Kada je hd tv u pitanju, imajte na umu da konačna kvaliteta slike ovisi i izvoru pa ako vaš pružatelj tv usluga ne isporučuje hd signal, nećete moći televizor u potpunosti iskoristiti.