Месечне архиве: фебруар 2017

Salomon tenisice dostupne su u mnogo različitih modela

Salomon tenisice krasi prepoznatljivi dizajn zbog kojeg se ove tenisice uvijek mogu lako izdvojiti. Iako taj dizajn naizgled djeluje jednostavno, s tek nekoliko crta s vanjske i unutarnje strane, omogućio je jako veliki broj različitih modela. Iako su svi posve različiti, odmah je moguće vidjeti da su to Salomon tenisice. Isto tako, vezice na svakom modelu koje se ne vežu već samo namještaju su karekteristične za Salomon tenisice.
Iako Salomon tenisice dolaze u modelima za različite namjene, poput onih za trčanje ili planiranje, postoje neki modeli koji su se s vremenom pokazali kao napopularniji i najprodavaniji.
Salomon Wings Flyte 2 GTX
Ovo su Salomon tenisice namijenjene za trčanje te su vrlo popularan izbor među brojnim trkačima. Osim vrlo atraktivnog izgleda, prilikom njihove izrade tvrtka se koristila raznim dostupnim tehnološkim dostignućima kako bi stvorila vrlo udobnu, a s druge strane sigurnu tenisicu. Zbog odlične stabilnosti, mogu je koristiti i oni trkači koji imaju problema sa zglobovima. Dostupna je i u nekoliko različitih boja.
Salomon Sense Mantra 3
Ove Salomon tenisice vrlo su popularne zbog toga što predstavljaju svojevrsne hibridne tenisice koje se mogu koristiti za klasične šetnje po ravnom terenu, ali zbog čvrstog dizajna dobro će poslužiti i krenete li po nekom neravnom terenu. Zbog mogućnosti korištenja ovih tenisica za više namjena, mnogi prodavači u trgovinama ne znaju u koju kategoriju da ih postave pa ako tražite baš taj model, dobro otvorite oči u trgovini.
Raznolikost modela
Salomon tenisice dostupne su u jako mnogo različitih modela. Osim toga, gotovo svaki određeni model još se može pronaći u nekoliko različitih boja. Neki će s veseljem prihvatiti tu mogućnost jako velikog izbora modela i boja, dok će drugima upravo taj jako veliki izbor predstavljati problem pri odabiru. No, u svakom slučaju, bez obzira za koji se model ili boju odlučili, možete biti sigurni da ćete dobiti izuzetno kvalitetne tenisice koje ćete moći dugo nositi.

 

Runkeeper je jedna od najpopularnijih aplikacija za trčanje

Postoji veliki broj aplikacija za trčanje dostupnih za korištenje na pametnom telefonu. Ali jedna od njih stekla je najveću popularnost tijekom godina, a radi se o aplikaciji za trčanje Runkeeper. Ova aplikacija za trčanje je besplatna i dostupna je za iPhone pametne telefone te pametne telefone temeljene na Android operacijskom sustavu.

Mogućnosti

Runkeeper nudi pregršt mogućnosti koje možete koristiti prilikom trčanja. Neke od njih dostupne su i u drugim aplikacijama za trčanje, no kod Runkeeper-a su vrlo lijepo i logično prezentirane pa ih je vrlo jednostavno koristiti. S druge pak strane, ova aplikacija za trčanje nudi i neke originalne mogućnosti kojih nema u drugim aplikacijama.

Tako će ova aplikacija za trčanje putem GPS signala bilježiti rutu kojom ste trčali dajući vam detaljni prikaz o tome koliko ste kilometara prošli. Isto tako, tu rutu ćete moći podijeliti s prijateljima. Runkeeper će vam nakon završetka trčanja prikazati grafikon kako se mijenjala vaša brzina tijekom trčanja te vam dati savjete kako biste idući put unaprijedili trčanje. Vidjeti ćete i razne druge zanimljive podatke, o tome koliko ste prosječno kalorija potrošili tijekom trčanja, koliko ste napravili koraka i slično.

Ova aplikacija za trčanje ima odlično razvijenu društvenu komponentu što znači da ćete sve svoje podatke moći pohraniti na njihov server te ih tamo čuvati za sebe ili podijeliti s drugima. Uspoređujući svoje rezultate s drugima koji su prošli slične ili iste rute, saznati ćete više o vašem fizičkom stanju i u tome na čemu trebate još raditi. Također, Runkeeper nudi stvaranje različitih ciljanih ruta za trčanje te stvaranje različitih izazova koje možete podijeliti s prijateljima. Tako primjerice možete odabrati neki određenu rutu i odrediti vremenski period u kojem ju treba pretrčati. To će biti odlična motivacija i stvoriti će natjecateljski duh zbog kojeg ćete se još više truditi, a istodobno uživati u trčanju.

Veče