Месечне архиве: јануар 2014

Trčanje na skijama

Salomon oprema za trcanje na skijama

Kad ljudi cuju rijec Salomon, mnogi najprije pomisle na trcanje po prirodi i na svu opremu, koju ta tvrtka prodaje u razlicitim trgovinama. Pored tih, koji se sjete trcanja, drugi se sjete skijanja, jer ta tvrtka vec dugi niz godina zalaže najbolje skijaše u svijetu sa svojim skijama i ostalom opremom, koja je potrebna, da bi se svi ti skijaši mogli dobro takmiciti. Ako smo vec kod zime i zimskih sportova, onda je potrebno napomenuti, da je Salomon jedan od najboljih proizvodaca opreme za trcanje na skijama, sporta, koji u svijetu i nije tako poznat, kao na primjer samo skijanje, ali ga svake godine zavoli sve više ljudi.

Kod Salomona svake godine razvijaju i naprave materijale, koji su medu najboljima na svijetu i vole i upotrebljavati tako profesionalni trkaci, kao i rekreativci, koji preko vikenda po zimi idu u prirodu i tamo naprave nešto za sebe i svoje tijelo. Kod Salomona vam tako mogu ponuditi sve od skija, palica za trcanje na skijama, razlicitih majica, dresova, jakna i mnogo drugoga, što ce vam omoguciti, da uživate u tom sportu preko cijele zime, ili da cak odete na kakvu trku i na njoj probate napraviti što bolji rezultat.

http://www.tomassport.rs/

Zimska kapa

Brooks kapa i rukavice

Zima nam svake godine donosi snijeg i hladno vrijeme, pa se tako svi sportaši, a još najviše trkaci, moraju dobro pripremiti na nju. U prvom redu, najprije je potrebno srediti samog sebe, što znaci, da morate biti zdravi, a nakon toga, potrebno je srediti i kupiti sportu opremu, koja ce vas grijati po zimi. Majice sa dugim rukavima, duge tajice, jakne, donje majice i na kraju rukavice i kape od proizvodaca Brooks. Sve to i još mnogo više treba svakome trkacu kad je vani snijeg, kako bih mogao i preko zime normalno raditi treninge i tako se polako spremati za novu sezonu koja dolazi i u kojoj ce opet na sebi nositi Brooks proizvode, koji su medu najboljima.

Ako u zimskim uvjetima nemate na sebi toplih stvari, vaš bih se trening vrlo brzo mogao završiti, pa zato medu onim stvarima, bez kojih ne smijete na trening su svakako kapa i rukavice od Brooksa, jer one ce vam grijati glavu i uši, da cete moci trijezno razmišljati i grijati vam ruke, da vas ne zazebe u prste. Kad ce vam od Brooksovih proizvoda biti toplo, moci cete dobro trenirati i to ce vam svakako pomoci, da cete na pocetku nove sezone biti u dobroj formi, a na pocetnim utrkama cete vec moci postizati dobre rezultate i osvajati medalje.

Converse all star

Cišcenje Converse all star patika

Kao i svaku drugu stvar, tako je potrebno cistiti i vašu obucu. Imate li kucu, cistite je sa razlicitim sredstvima i na kraju se sve blista, ako imate auto, odvedete ga u autopraonicu i oni ga srede, da je na kraju kao nov, ako pak imate Converse all star patike, onda morate ili paziti na njih, da se ne zaprljaju ili ih morate nekako ocistiti. Kao i svu ostalu obucu, tako i Converse all star patike ne smijete cistiti baš na sve moguce nacine, jer bih se mogli uništiti, pa bih na kraju ostali bez te odlicne obuce, koju vole nositi odrasli i djeca, muški i žene, znaci svi kojima se svidaju.

Converse all starke su napravljene od vrlo jednostavnih ali vrlo dobrih materijala, pa kao takve ne smijete na primjer prati u veš mašini, jer bi ih mogli uništiti. Puno bolja mogucnost, da ih ocistite i napravite opet kao nove je, da ih sa rukama perete pod vodom i dodate vrlo malo kolicinu sapuna, koji ce vam koristiti, da sve ode iz obuce. Ako pak vidite, da vaše Converse all starke ne možete više ocistiti, onda je pak najbolje, da odete u neki ducan i kupite nove ili ih nabavite putem interneta, gdje ih prodaju mnogi a i njihova ponuda je stvarno velika i razlicita.

Više informacija

boca za trčanje

Asics flašica za vodu

Tvrtka, kao što je Asics, proizvodi razlicitu sportsku opremu, koja koristi trkacima, odbojkašima i mnogim drugim sportašima, koji na sebi i uz sebe nosu proizvode te tvrtke. Majice, hlacice, trenirke, tenisice, a pored svega ovoga i flašice za vodu, to su proizvodi, koji sve se mogu nabaviti, kad se spominje tvrtka Asics, ali ako se zaustavimo kod flašice za vodu, onda ce sigurno mnogi pomisliti, da ona uopce nije bitna, ali za sportaša, koji radi intenzivan trening, voda ili neko drugo pice sigurno je vrlo bitna, jer ako sportaš ne pije dovoljno, može doci do dehidracije, koja svakomu donosi razlicite probleme i mnogo teži trening, kao što bih mogao biti.

Kod Asicsa vrlo dobro znaju, što znaci, kad sportaš ostane bez pica. Dehidracija može dovesti do razlicitih problema, kao što su na primjer krcevi u mišicima, glavobolja i mnoge druge probleme, koji ce vas dovesti tako daleko, da ili necete moci poceti sa treningom ili cete ga morati prekinuti. Baš zbog svega ovoga, na trening je uvijek dobro uzeti Asicsovo flašicu i u njoj nekoliko vode ili nekog drugog sportskog pica, koje ce vam sprijeciti dehidraciju i tako omoguciti, da trenirate dobro i da trening odradite do kraja.

Rider

Rider sandale sa vama idu u Australiju

Ako je vani hladno, to još ne znaci, da morate pospremiti svoje Rider sandale. Najbolje je, da odete u neku turisticku agenciju i tamo rezervirate apartman i avion do nekih vrucih krajeva, kao što je trenutacno na primjer Australija, gdje možete otici na plažu i kupati se. Kad cete pakirati torbu za dugo putovanje, nikako nemojte zaboraviti uzeti sa sobom Rider sandale, koje cete svakako trebati kad cete šetati po gradu, otici na plažu ili se zabavljati i imati lijepo na kojoj drugoj lokaciji, koju vam Australija može ponuditi, a o tome niste nikada culi a ni vidjeli, dok ne dodete tamo.

U Australiji imate mnoge mogucnosti, da uživate, iskoristite sunce i more i imate se izvanredno lijepo. Gdje god cete ici, ce biti toplo, pa tako nikako ne smijete doma zaboraviti Riderove sandale, u kojima cete moci otici na plažu na kupanje, u neki veliki grad si pogledati kuce i ostale zanimljive zgrade, te na neke divlje krajeve, kojih ima tamo mnogo, kako bih vidjeli divlje životinje, kao što su na primjer zmije, klokani i mnoge druge, koje možete pronaci i vidjeti samo tamo i nigdje drugdje na svijetu. Nema veze gdje cete ici, Riderice neka budu svugdje sa vama i na vašim nogama.

Više informacija